Hoe doe je dat dan? En wat houdt het in? Wat nog?

Lid worden
Voor volwassenen en kinderen (jongvolwassenen) die nog geen lid zijn van BC Wik80 maar dit wel overwegen bestaat er de mogelijkheid om (een maand lang 2x per week) op proef te komen badmintonnen. Dus je kan eerst ondervinden hoe leuk badminton bij onze vereniging is. Voor flyer, druk hier voor het openen van de PDF.

Je kunt gewoon langskomen op de dinsdag of de vrijdagavond. Je kunt je dan het beste melden bij de zaalwacht, die kan je de nodige informatie geven. Je kunt alleen vier weken gratis mee spelen/trainen . Vul het digitale inschrijfformulier in en breng dit mee, verder is een papieren inschrijfformulier ook op de baan beschikbaar. Als je uiteindelijk na 4 weken besluit om lid van de vereniging te worden, dan krijg je van ons een papieren invulformulier met een sepa (bank machtiging) of vul je het inschrijfformulier in.

Aan de eerste (proef maand) zijn geen kosten verbonden. Je betaalde lidmaatschap gaat in zodra je besloten hebt definitief lid te worden van onze vereniging.

Contributie en incasso
De contributie, vastgesteld tijdens een algemene ledenvergadering (ALV) bedraagt momenteel:
– € 18 per maand voor volwassenen (vanaf 18 jaar)
– € 12 per maand voor jeugd tot en met 18 jaar.

Deze contributie is inclusief de jaarlijkse kosten van de Nederlandse badminton Bond (NBB). Ieder lid wordt verplicht lid van Badminton Nederland. Je ontvangt een bondskaart, daarmee mag je competitie spelen en aan georganiseerde toernooien meedoen. Bij inschrijving vraagt WIK   éénmalig een bijdrage van €10 voor de jaarlijks kosten van de NBB.

Jeugdleden ontvangen bij inschrijving een racket, deze mogen ze houden als ze minimaal 6 kalendermaanden lid zijn van onze vereniging.
Competitie spelers betalen een extra bijdrage, zie Pagina Competitie Informatie voor actuele bedragen.

De contributie wordt per kwartaal geïncasseerd via een automatische incasso. De contributie voor elk seizoen wordt geïnd rond:
– 1e kwartaal – eerste week januari
– 2e kwartaal – eerste week april
– 3e kwartaal – eerste week juli
– 4e kwartaal – eerste week oktober

Let op bij nieuwe leden is het eerste kwartaal geen € 54 (volwassenen) en € 36 (jeugdleden) maar € 64 voor volwassenen en € 46 voor jeugdleden i.v.m de eenmalige kosten van de NBB.

Extra incasso’s zijn indien van toepassing:

– Kosten voor de (reguliere) competitie – eerste week van september
– kosten voor de lentecompetitie – eerste week van mei

Inschrijven als proeflid

Wil je je inschrijven als proeflid? Vul hier je gegeven in of mail naar penningmeester@bcwik80.nl.

Wijzigingen/opzeggingen
Adreswijzigingen, opzeggingen en andere zaken die betrekking hebben op de leden administratie dienen per direct doorgegeven te worden aan het secretariaat van BC Wik80 penningmeester@bcwik80.nl Bij opzegging wordt een opzegtermijn van 1 kalendermaand maand gehanteerd.

Steun in de rug nodig?
Als vereniging vinden wij het belangrijk dat iedereen in de gelegenheid moet krijgen om te kunnen sporten. Stichting Leergeld Enschede richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen of schulden hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Zo kan leergeld ervoor zorgen dat de badminton voor uw kind(eren) betaald kan worden. U ontvangt zelf geen geld, de vergoeding wordt rechtstreeks naar BC WIK 80 overgemaakt.
Voor meer en actuele informatie, verwijzen wij u door naar de website: https://www.leergeld.nl/enschede/

In samenwerking met:
BC WIK 80 is participant bij de acties van Sjors Sportief. U kan ons vinden via https://www.sjorssportief.nl/ en dan zoeken naar Enschede en badminton.
BC WIK 80 is participant bij de acties AH Sportactie. U kan ons vinden via https://ahsportactie.nl/ en dan zoeken naar Enschede en badminton.