Hoe doe je dat dan? En wat houdt het in?

Lid worden

PROEFABONNEMENT

Voor volwassenen en kinderen (<18 jaar) die nog geen lid zijn van WIK80 maar dit wel overwegen bestaat er de mogelijkheid voor een “Proefabonnement”:  vier weken lang,  2x per week gratis spelen!
Dan kan je eerst ervaren of je badminton leuk vindt en of WIK80 dé club voor jou is :-). Je kunt gewoon langskomen op dinsdag- of vrijdagavond. Je kunt je dan het beste even melden, zodat we je kunnen informeren. Aan dit proefabonnement zijn geen kosten verbonden. Je vult dit digitale inschrijfformulier in.

BETAALD LIDMAATSCHAP

Je betaalde lidmaatschap gaat pas in zodra je besloten hebt definitief lid te worden van onze vereniging. Je vult dit digitale inschrijfformulier in. Op het inschrijfformulier vul je ook de gegevens in voor een SEPA (bankmachtiging), want de contributie wordt door ons per automatische incasso geïnd. 

ACTIE VOOR JEUGDLEDEN

Als jeugdlid ontvang je bij inschrijving een badmintonracket te leen van de vereniging. Deze mag je houden als je minimaal 6 kalendermaanden lid bent (en blijft) van WIK80! *

*Deze actie is enkel voor kinderen die nog nooit badminton hebben gespeeld.

 

Contributie & Incasso

 • De contributie, vastgesteld tijdens een algemene ledenvergadering (ALV) bedraagt momenteel:
  – € 23 per maand voor volwassenen (vanaf 18 jaar)
  – € 19 per maand voor jeugd tot en met 18 jaar.

Deze contributie is inclusief de jaarlijkse kosten van de Nederlandse badminton Bond (NBB). Ieder lid wordt door ons (verplicht) aangemeld bij Badminton Nederland. Je ontvangt een bondskaart, daarmee mag je competitie spelen en aan georganiseerde toernooien meedoen. Bij inschrijving vraagt WIK80 éénmalig een bijdrage van €15,00 voor de jaarlijks kosten van de NBB.

Competitie spelers betalen een extra bijdrage, zie de Pagina Competitie Informatie voor actuele bedragen.

De contributie wordt per kwartaal geïncasseerd via een automatische incasso. De contributie voor elk seizoen wordt geïnd rond:

 • 1e kwartaal – eerste week januari
 • 2e kwartaal – eerste week april
 • 3e kwartaal – eerste week juli
 • 4e kwartaal – eerste week oktober
 • Extra incasso’s zijn mogelijkerwijs van toepassing:
  – Kosten voor de (reguliere) competitie – eerste week van Juni
  – kosten voor de lentecompetitie – eerste week van April

Let op: bij nieuwe leden is het kan de eerste incasso afwijken in verband met de eenmalige kosten van de NBB en de datum van eerste inschrijving.

Inschrijven voor een proefabonnement?
Wil je je inschrijven voor een proefabonnement en 4 weken lang gratis spelen?! Vul hier je gegevens in of mail naar secretaris@bcwik80.nl.

Inschrijven voor het lidmaatschap? Welkom!
Wil je je inschrijven als lid?! Vul hier je gegevens in.

Officiële BCWIK80 shirt

Leden kunnen een officieel BCWIK80 shirt aanschaffen. De kosten voor het shirt en de wijze voor het bestellen van een shirt kan via deze pagina met opgave van maat en indien gewenst de naam op de achterkant.

Wijzigingen/opzeggingen
Adreswijzigingen, opzeggingen en andere zaken die betrekking hebben op de leden administratie dienen per direct doorgegeven te worden aan het secretariaat van BCWIK80 via deze link hier. Bij opzegging wordt een opzegtermijn van 1 kalendermaand gehanteerd.

Steun in de rug nodig?
Als vereniging vinden wij het belangrijk dat iedereen de gelegenheid moet hebben om te kunnen sporten. Stichting Leergeld Enschede richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar, die een laag inkomen of schulden hebben en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten nauwelijks op te brengen zijn. Zo kan leergeld ervoor zorgen dat de badminton voor uw kind(eren) betaald kan worden. U ontvangt zelf geen geld, de vergoeding wordt rechtstreeks naar WIK80 overgemaakt.
Voor meer en actuele informatie, verwijzen wij u door naar de website: https://www.leergeld.nl/enschede/

In samenwerking met:
WIK80 is participant bij de acties van Sjors Sportief. U kan ons vinden via https://www.sjorssportief.nl/ en dan zoeken naar “Enschede” en “Badminton”.

WIK80 is participant bij de acties van Badminton Nederland zoals https://www.probeerbadminton.nu/