B I N G O – Jeugdleden in de prijzen voor het goede doel“Hart van Twente”.

Vrijdagavond stond het sportcafé naast de hal in vuur en vlam met een bruisende bingoavond voor onze jeugdleden en hun families. De opkomst was fenomenaal, bijna alle jeugdleden waren van de partij en in totaal bijna 50 personen aanwezig, wat het tot een groots succes maakte! De spanning was vaak om te snijden, met veel kinderen die op het punt stonden om hun laatste nummer weg te strepen op hun bingokaarten.

We beleefden zelfs een paar opwindende momenten met een dubbele bingo en een epische viervoudige bingo, waarvan er twee in één familie vielen!

Maar zoals ze zeggen, er kan er maar één de winnaar zijn, dus ging het erom wie geluk had bij het dobbelen. Voor degenen die niet als winnaar uit de bus kwamen, was er gelukkig een troostprijsje om de teleurstelling te verzachten.

Het was een geslaagde avond waar niet alleen de kinderen, maar ook de ouders genoten van elkaars gezelschap. Hoewel de jeugdleden gratis mee speelden, hebben we een enorme hoeveelheid bingokaarten verkocht, wat resulteerde in een fantastische opbrengst van € 285,00! Dit bedrag schenken we met liefde aan “Hart van Twente”, een prachtig initiatief van de Kidsclub van FC Twente, dat kinderen in zorgelijke en moeilijke situaties een lach op het gezicht tovert met bijzondere activiteiten. Onze oprechte dank gaat uit naar alle kinderen en families die hebben deelgenomen, en een speciale shout-out naar onze geweldige sponsoren, zonder wie deze speciale avond niet mogelijk zou zijn geweest: FC Twente, Glowgolf en Escapemission Enschede, Vallei53 Enschede en TOP Badminton Talent Ontwikkeling en Promotie, dé badmintonschool van Enschede en Het Sportcafe van de Pathmoshal.

Nu vraag je je af, wanneer kan ik spelen? BC WIK 80 speelt op dinsdag en vrijdag in de Pathmoshal Enschede. en heb jij ook zin gekregen om te badmintonnen, jong of oud, bekijk onze website en/of kom een keertje proberen. Je bent altijd welkom op jeugdtijden (dinsdag van 17u30 tot 18u45 en vrijdag van 19u00 tot 20u00) of seniorentijden (Dinsdag van 20u30 tot 22u30 en vrijdag van 20u00 tot 22u00).

Er is dus voor elk wat wils: jeugd of senioren; recreant of competitie; jong of oud,.. Iedereen is van harte welkom in onze sportieve en sociale club. Meer weten, ga naar https://www.bcwik80.nl en bekijk de foto’s op https://www.facebook.com/share/p/JEustx7gsar1vtqo/

Wij bedanken graag al onze leden en vrijwilligers zoals trainer, competitieleiders en bestuursleden. ook een dikke merci voor onze sponsoren Germaauto; Pekock; randzaak; El nino ; nettotank; countus; perfectcarwash en sportcafe voor hun ondersteuning.

Aanpassing Speeltijden

Ter info: A.s. vrijdag 29 maart, goede vrijdag, is er gewoon badminton van 19u tot 20u voor jeugdleden en van 20u tot 22u voor volwassenen.

Beste jeugdleden en ouders van jeugdleden,

Hieronder enkele mededelingen vanuit het bestuur zoals ook al vandaag toegelicht. Per 2 april 2024 zal de jeugdtraining van 17u30 tot 18u45 plaatsvinden. Dit geeft meer tijd aan de trainers en jeugdleden om aanwezig te zijn en verder hebben we dan meer tijd voor oefeningen, wedstrijdjes en een eindspel dus meer speel vreugde . Graag willen we iedereen attenderen om tijdig aanwezig te zijn. De zaal is open vanaf 17u15 zodat er tijd is om je om te kleden en mee de netten op te stellen. Graag een oproep aan de ouders om hierbij de jeugdleden te ondersteunen.

Vanaf vrijdag 5 april 2024 zal Michel Smink ook de hoofdtrainer zijn van vrijdag. Dit blijft van 19u tot 20u met volgende planning qua training: Zaal open vanaf 18u45 voor omkleden en netten klaarzetten. Vanaf 19u gezamenlijk warmlopen, rek en strek oefeningen. Nadien worden velden ingedeeld met een opdracht. Vanaf 19u30 focus op wedstrijd spelen met tactiek en/of doortrainen afhankelijk van de situatie en/of niveau. Afronding om 20u.

Het bestuur

12 April: Gezellige bingoavond voor de jeugd

Hoi allemaal!

Vandaag kunnen wij eindelijk onthullen wat we gepland hebben: op vrijdagavond 12 april organiseren we een gezellige bingoavond voor jullie en jullie families!

De prijzen zijn geweldig, zoals je op de flyer en het infoblad kunt lezen. Dus meld je snel aan en neem je ouders/verzorgers en broertjes en zusjes mee, des te meer kans maak jij op die prijzen!

Dus pak die agenda er snel bij en zorg dat je deze avond vrijhoudt voor een geweldig evenement! We kijken er enorm naar uit om jullie allemaal te zien en er samen een onvergetelijke avond van te maken.

Tot dan!

Nieuwjaarsborrel met Algemene ledenvergadering 2024

Beste Wikkers! Dear Wikkers! [English below]

Op vrijdag 26 januari was het weer de tijd voor onze jaarlijkse algemene ledenvergadering met de nieuwjaarsborrel! De nadruk van de avond ligt op de gezelligheid en daarnaast hebben we ook goed samen kort stil te staan bij de stand van zaken van onze club. Er waren leden aanwezig die al lang lid zijn en zelfs iemand die nog maar een week lid is! De contributietarieven zijn weer vastgesteld en de begroting is goedgekeurd.

De ALV en nieuwjaarsborrel was weer gezellig. Bedankt dat jullie er allemaal bij waren!

Dear Wikkers!

On Friday 26 January, it was again the time for our annual general membership meeting with the New Year drinks! The emphasis of the evening was on conviviality, but we also had a good time together to briefly reflect on the state of affairs of our club. There were members present who have been members for a long time and even someone who has only been a member for a week! The membership fees were set again and the budget was approved.

The annual general membership and New Year’s drinks were fun again. Thank you all for being there!

Gelukkig Nieuwjaar – Happy New Year

Beste Wikkers en badmintonvrienden,

Vanaf morgen, dinsdag 9 januari 2024, kunnen we weer badmintonnen. Tot op de baan.

Dear Wikkers and badminton friends,

From tomorrow, Tuesday 9 January 2024, we can play badminton again. See you at the court.

Kerst en speeltijden – Christmas and Badminton times

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een sportief 2024!

We wish everyone a Merry Christmas and a sporty 2024!

## INFO KERSTVAKANTIE ##

Beste Wikkers, de kerstvakantie komt er weer aan. In de kerstvakantie spelen wij niet. De laatste speelavond is vrijdag 22 december. Daarna start het weer op dinsdag 9 januari. 

Dear Wikkers, de Christmas holiday is coming up. We don’t play during the holiday. The final option to play is on Friday December 22. After the holiday we start again on Tuesday January 9th.

Nieuwe Speeltijd Dinsdag / New times Tuesday

[English below]

De herfst is nu echt begonnen, de herfstvakantie is ook alweer voorbij en we leven weer in de wintertijd. Allemaal veranderingen en dat zorgt voor wat aanpassingen, zoals bijvoorbeeld ook dat de korfbalvereniging weer in de Pathmoshal komt te spelen. Hierdoor heeft BCWIK80 korter de zaal beschikbaar en kunnen we enkel trainen van 17u00 tot 18u00 voor de jeugd.

[English]

Autumn has really started now, the autumn holidays are also over and we are living in winter time again. All changes and that makes for some adjustments, such as also, for example, that the korfball club will play in the Pathmoshal again. This means BCWIK80 will have the hall available for a shorter time and we can only train from 17h00 to 18h00 for the youth.

Singelloop 2023

Vandaag was de Singelloop weer in Enschede. Wat een toppers, alle deelnemers ????????

In het Volkspark waren veel sportclubs vertegenwoordigd om nieuwe leden te werven, het was een gezellige drukte. Wel ontzettend warm. En BCWIK80 was er ook bij.

Dankjewel voor al je tijd en moeite vandaag.????

Probeerbadminton.nu 2023

Wik doet weer mee met de landelijke promotie campagne van de bond via https://www.probeerbadminton.nu/. Vanaf 1september kunnen geïnteresseerde toekomstige potentiële leden 10 lessen volgen voor 25 euro. Dit kan je voorbij zien komen op Instagram en Facebook …Like, deel, … de berichten of post je eigen. Met gedeeld werk komen we ver. Vele handjes maken het werk licht.

Heb je eerder interesse om te badmintonnen. Meld je gewoon aan!

Vanaf a.s. dinsdag 5 september zijn de badmintontijden weer zoals we gewoon zijn. Tot dan!

 • Dinsdagavond:
  • Jeugd(training) in de Pathmoshal van 17.00 tot 18.15.
  • Training in de Pathmoshal van 20.30 tot 21.30.
  • Vrijspelen in de Pathmoshal van 20.30 tot 22.30.
 • Vrijdagavond
  • Jeugd(training) in de Pathmoshal van 19.00 tot 20.00.
  • Vrijspelen in de Pathmoshal van 20.00 tot 22.00.
  • Competitie in de Pathmoshal van 19u30 tot 22.00*.
 • Zondagochtend
  • Jeugdcompetitie in de Pathmoshal van 10.00 tot 12.00*.

Nog 1 week extra voor zomerbadminton

[English below]

Beste Wikkers,

De plaatsing van de nieuwe verlichting in de Pathmoshal is uitgesteld. De keuze van de juiste verlichting is nog niet afgerond.

Dit houdt in dat we volgende week normaal kunnen doorspelen op dinsdag (18-7) en vrijdag (21-7).

Ook kunnen we tijdens de zomer schoolvakantie op de vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 blijven spelen. Deze vrijdagen is gecombineerd voor jeugd en senioren. De zomervakantie is van 22 juli tot 1 september.

Zodra er meer bekend is over de planning van de verlichting zullen we jullie weer informeren.

Met vriendelijk groet, namens het bestuur,


[English]
Dear Wikkers,
The replacement of the lightning in the Pathmoshal is delayed.The choice for the right lighting has not yet been closed, hence the delay.

This means that we can play as per normal planning next week, on Tuesday (18-7) and Friday (21-7).

Also we can play during the summer school holiday on Fridays between 20.00 and 22.00. These Fridays are combined for our youth and senior members. The summer school holiday is between July 22 and September 1st.

When there’s more information on the lightning replacement we will inform you.

Best regards, on behalf of the board,