BC WIK 80 bedankt zijn sponsoren voor hun bijdrage.


GERMA AUTO’S 

https://www.germaauto.nl/

Bij Germa Auto’s kunt u terecht voor uw volgende auto én al het onderhoud:

     • betaalbare occasions
     • APK keuring van uw auto
     • reparaties en onderhoud aan uw auto
     • bandenwissel; wij leveren u de beste zomer-, winter- en allseasonbanden

http://pekock.nl/

Beeldend kunstenaar te Enschede gespecialiseerd in sculpturen uit verschillende soorten steen. Geïnspireerd door de dierenwereld en duikt af en toe abstractie in.

https://www.randzaak.nl/

Altijd precies weten hoe je bedrijf ervoor staat. Het kan. Met Randzaak.
De makkelijkste manier om je boekhouding te regelen.
Alle financiële zaken op orde voor een vast bedrag.
Begeleiding en advies van ervaren experts.

https://www.toffeshirts.nl/

Webwinkel voor verschillende soorten kleding zonder of met bedrukking. Gewoon Tof.

https://www.nettotank.nl/tankstation-glanerbrug/

Kom tanken bij Nettotank Glanerbrug met voordelige prijzen bij dit unieke tankstation. De enige in zijn soort, landelijk erfgoed met Rijksmonumentstatus.

https://www.countus.nl/

In 1924 begonnen als coöperatie van boeren en tuinders. Krachten bundelen en daarmee samen sterk staan. Ondanks dat onze roots al in het begin van de vorige eeuw liggen, zijn wij alles behalve een ouderwetse accountant.

Wij maken ondernemen makkelijker. Wij zorgen voor houvast. Voor nieuwe inzichten. Voor informatie waar je wat mee kunt. Dat doen we door onze branchekennis te koppelen aan jouw persoonlijke doelen. Zodat je precies weet waar je staat en welke stappen je moet zetten om je doelen te bereiken. Of je nu staat voor een bedrijfsbrede uitdaging of specifieke vraagstukken hebt op fiscaal-, juridisch-, administratief-, financieel- of personeelsgebied.

https://www.perfectcarwash.nl/clubwassen /

BC WIK80 heeft zich aangemeld voor het clubwassen bij Perfect Carwash Enschede. Vanaf nu steun je jouw favoriete club na iedere autowasbeurt!

Hoe werkt het?

BC WIK80 heeft zich aangemeld bij Perfect Carwash voor deelname aan clubwassen. Voor de promotie en aanmeldingen onder alle leden hebben wij een clubwaspakket met het logo van BC WIK80 klaar liggen. Het pakket met aanmeldformulieren is bedoelt voor alle leden en/of familie, vrienden die zich bij de club verbonden voelen en de club financieel willen steunen.

Daarnaast houden we van alle aanmeldingen van de club de totale wassingen bij. Van dit totaal bedrag word een percentage één maal per jaar geschonken aan je favoriete club! Heb je al een waspas van Perfect Carwash? Geen probleem, deze kan je bij de kassa aanmelden voor het clubwassen of direct op de website koppelen aan de club.