2022

Wij wensen iedereen een sportief en gezond 2022. Met veel badminton plezier en tijd voor elkaar.

Het bestuur.

Vanaf 6 november alleen toegang met geldig vaccinatie- of testbewijs voor 18 jaar en ouder

Beste Wikkers, Dear Wikkers,

— see english below—

De corona regels voor het sporten zijn aangescherpt. Met ingang van zaterdag 6 november heeft iedereen die 18 jaar en ouder is (dus ook publiek en ouders) een geldig COVID vaccinatie- of testbewijs (QR-code in app of geprint) nodig om de Pathmoshal te betreden.

Als je 18 jaar of ouder bent ben je verplicht om jouw coronatoegangsbewijs bij binnenkomst in de zaal ter controle te laten scannen door een bestuurslid/vrijwilliger van BC WIK 80.

Als je geen geldige coronatoegangsbewijs hebt mogen we je helaas niet in de hal toelaten. 

Het spijt ons zeer om jullie deze regels op te moeten leggen. Het is helaas noodzakelijk vanuit de overheid. Wij vragen daarom om jullie begrip en medewerking.

—English—

From 6 November, a valid COVID vaccination or test certificate (QR code in app or print) is legally required for everyone aged 18 and over to gain access to the sports hall.

Without a valid QR code we are not allowed to let you enter the Pathmoshal. We regret that we have to work this way but it is mandatory regulation from the government. Thank you for your understanding and cooperation.

https://www.probeerbadminton.nu/

Dag wikkers,

wik doet mee met de landelijke promotie campagne van de 🏸bond, https://www.probeerbadminton.nu/ vanaf de eerste week in oktober kunnen geïnteresseerde toekomstige potentiële leden 10 lessen volgen voor 25 euro. Dit kan je voorbij zien komen op Instagram 📷en Facebook …De wik Facebook pagina gaat ook nieuw leven ingeblazen worden. Like, deel, … de berichten of post je eigen. Er zijn flyers in de pathmoshal om mee te nemen en te verspreiden op je werk, buurt, eetlocaties, cafés, waar jij zin hebt om het te delen. Met gedeeld werk komen we ver💪🏼💪🏼. Vele handjes maken het werk licht.

Nieuwe seizoen 2021/2022

Komende dinsdag (24-08-2021) starten we weer met het nieuwe seizoen. Komende dinsdag kunnen we dan ook weer spelen vanaf 20.30 in de Pathmoshal.

We hebben voor de vrijdag een aanpassing gedaan. Vanwege onze steeds groter wordende jeugdgroep wordt de Pathmoshal een uur eerder gehuurd. Vanaf dit jaar start de jeugd op de vrijdag om 19.00u en spelen dan tot 20.00u. Dit geeft de senioren op de vrijdag meer speelruimte. Zeker als straks de competitie ook weer begint geeft ons dat meer ruimte om te spelen.

Komende vrijdag willen we het seizoen feestelijk starten met een drankje en hapje na het spelen (en douchen). Wij nodigen jullie hier allemaal voor uit en zien jullie graag vrijdag!

Een hartelijke groet namens het bestuur.

Zomervakantie 2021

Beste mensen,

De zomervakantie is weer begonnen.

Gedurende de hele zomervakantie kunnen we elke vrijdag zoals gebruikelijk vanaf 20.00u spelen in de Pathmoshal. Aansluitend op de vrijdagavond om 22.00u is uiteraard in de kantine open voor onze vrijdagavondborrel, die met de huidige stand van zaken tot 24.00u duurt.

Op de dinsdagen spelen we tijdens de zomervakantie niet. De training zal weer starten na de zomervakantie.

Vanuit WIK wensen we iedereen een hele fijne vakantie en wellicht zien we jullie op de vrijdagavonden! 🏸

Ondersteuning bestuur

Beste Leden,

De algemene updates aan de website zijn gelukt. Wat vinden jullie van ervan? Hoe wil jij het bestuur ondersteunen om de vereniging meer zichtbaarheid te geven in Enschede, Twente, Overrijsel, Nederland en daarbuiten?

Gisteren, 14 september, heeft het bestuur een vruchtbare vergadering gehad in een online omgeving om de benodigde acties en zaken te bespreken. Alvast terugkijken naar de impact van COVID-19 en ook vooruitkijken naar het volgende jaar 2021. De regels voor corona en competitie zijn online te vinden.

Binnen Badminton Nederland is er een nieuwe platform ter promotie van de badmintonsport en het doel is om hiermee de verenigingen extra leden te laten werven. Als bestuur vinden wij dat ook belangrijk en hebben ons opgegeven bij het helpen onderhouden van de website van de actie Probeer Badminton punt nu op https://www.probeerbadminton.nu/ Help jij het bestuur hiermee?

Wij zijn op zoek naar een nieuw lid die de recent vacante positie van secretaris binnen de vereniging wil oppakken. Lijkt het je wat of net niet? Kom in gesprek met de huidige bestuursleden om te kijken of secretarisschap bij je past. Misschien vinden we wel een alternatieve taak waarmee je het bestuur ondersteunt.

Sportieve Groeten,

Het Bestuur

Website Updated

Beste wikkers of geïnteresseerde,

Ziehier de vernieuwde website. Na lang zweten en zwoegen (zeker de laatste dagen met het weer) is het eindelijk zover. De website is klaar om gelanceerd te worden.

Het idee is om alle relevante informatie op de website te hebben. Ook om het gehele bestuur de mogelijkheid te geven aanpassingen te doen en updates. Tenslotte ook om regelmatig nieuwsberichten via deze weg naar jullie (leden, niet-leden, toekomstige potentiële leden en vrienden).

Bij vragen of opmerkingen, neem contact op via de bekende wegen.

Het bestuur