Corona update

Beste Leden, 

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdagavond gelden er nieuwe regels om het coronavirus in te dammen. Dit heeft ook een impact voor BC WIK 80. Hieronder vinden jullie de details. Zie ook het protocol van badminton Nederland. LEES DIT GOED.

Jeugd

Voor de jeugd is er nagenoeg geen beperking. Kinderen tot en met 17 jaar mogen badmintonnen, ook in teamverband. De junioren kunnen dus blijven trainen. Alleen competitiespelen is niet mogelijk.

Volwassenen

Iedereen vanaf achttien jaar mag alleen sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan vier personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan. Badminton wordt niet tot de teamsporten gerekend, maar de 1,5 meter moet binnen de sport wel worden gehandhaafd. Dit komt er op neer dat er geen dubbels gespeeld kunnen worden, maar voor de senioren wel een single-training kan worden verzorgd met als maximum 30 personen (inclusief jeugdspelers) in de sporthal.

Hoe gaan wij dit organiseren? Wat moeten we hiermee? Wat moet jij doen als lid?

Er mag alleen een single gespeeld worden en er zijn maar 10 velden beschikbaar ivm looproutes. De kleerkamers en kantine zijn dicht.

Vanaf nu zal er gereserveerd moeten worden om te kunnen spelen en in blokken van 1 uur. Dit kan via de link die jullie in de mail van vrijdag 16 oktober hebben ontvangen. Reserveren is enkel toegestaan voor de eerst volgende sessie. Dus je zal voor elke keer opnieuw moeten inschrijven. Vol = vol, maar geef iedereen de kans om te spelen.

Houd afstand zodat we het virus onder controle kunnen houden.

Sportieve Groeten 
Bestuur BC WIK 80

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.