Ondersteuning bestuur

Beste Leden,

De algemene updates aan de website zijn gelukt. Wat vinden jullie van ervan? Hoe wil jij het bestuur ondersteunen om de vereniging meer zichtbaarheid te geven in Enschede, Twente, Overrijsel, Nederland en daarbuiten?

Gisteren, 14 september, heeft het bestuur een vruchtbare vergadering gehad in een online omgeving om de benodigde acties en zaken te bespreken. Alvast terugkijken naar de impact van COVID-19 en ook vooruitkijken naar het volgende jaar 2021. De regels voor corona en competitie zijn online te vinden.

Binnen Badminton Nederland is er een nieuwe platform ter promotie van de badmintonsport en het doel is om hiermee de verenigingen extra leden te laten werven. Als bestuur vinden wij dat ook belangrijk en hebben ons opgegeven bij het helpen onderhouden van de website van de actie Probeer Badminton punt nu op https://www.probeerbadminton.nu/ Help jij het bestuur hiermee?

Wij zijn op zoek naar een nieuw lid die de recent vacante positie van secretaris binnen de vereniging wil oppakken. Lijkt het je wat of net niet? Kom in gesprek met de huidige bestuursleden om te kijken of secretarisschap bij je past. Misschien vinden we wel een alternatieve taak waarmee je het bestuur ondersteunt.

Sportieve Groeten,

Het Bestuur