BADMINTONCLUB WIK80

"wIllen is kunnen "sinds 1980"

Lid worden 

Voor volwassenen en kinderen (jongvolwassenen) die nog geen lid zijn van onze vereniging maar dit wel overwegen bestaat er de mogelijkheid om een maand lang 2x per week op proef te komen badmintonnen. dus je kan eerst ondervinden hoe leuk badminton voor jou kan zijn binnen onze vereniging. je kunt gewoon langskomen op de dinsdag of de vrijdagavond en je melden bij de zaalwacht.De zaalwacht zal je eerst van de benodigde informatie voorzien en je wegwijs maken in de sporthal.

Je kunt alleen 4 weken gratis meespelen/trainen als je het laatste jaar nog geen lid bent geweest van onze vereniging. 

Als je uiteindelijk na 4 weken besluit om lid te worden van onze vereniging dan krijg je een invulformulier met een sepa bank machtiging. als je besluit om geen lid te worden dan respecteren wij dat natuurlijk ook.


Stichting Leergeld Enschede 


Als vereniging vinden wij het belangrijk dat iedereen de gelegenheid moet kunnen krijgen om te kunnen sporten. Stichting Leergeld Enschede richt zich op ouders/verzorgers van kinderen tussen de 4 en 18 jaar die een laag inkomen hebben of schulden, en voor wie de kosten van school en buitenschoolse activiteiten niet of nauwelijks op te brengen zijn. Zo kan Stichting Leergeld Enschede ervoor zorgen dat de training en lesgelden voor uw kind of kinderen betaald worden. U ontvangt zelf geen geld van Stichting Leergeld Enschede, deze boekt de contributie/vergoeding rechtstreeks over naar onze vereniging.

voor actuele informatie van Stichting Leergeld Enschede klik u op deze link:  SLB 


Wij werken samen met: Sjorssportief & AHsportactie

Meer informatie kunt u vinden op sjorssportief u zoekt dan op Enschede en badminton

Meer informatie kunt u vinden op ahsportactie u zoekt dan op Enschede en badminton

Competitie spelen 
Binnen onze vereniging hebben we momenteel seniorenteams in verschillende klasses voor de regio oost en ook een opstap klasse.  (zie competitie info)

In de maanden mei/juni inventariseert de technische commissie het aantal leden dat het volgende seizoen (september tot en met februari) competitie wil gaan spelen. In (mei/juni) moet de vereniging het aantal teams opgeven bij de Nederlandse Badminton Bond (NBB) die het volgende seizoen mee willen spelen. In juli/ augustus maakt de technische commissie bekend welke namen bij welk team horen. De seniorencompetitie wordt gespeeld op vrijdagavond van 20.00 uur tot ca. 22.30 uur in de Pathmoshal, Veilingstraat 20 te Enschede.
De jeugdcompetitie wordt gespeeld in overleg, hiervoor kunt u contact opnemen met de trainer.

Contributie en incasso. 

Op dit moment bedraagt de contributie € 18 per maand voor volwassenen en kinderen tot 18 jaar € 12 per maand (exclusief kosten NBB) kosten NBB zijn éénmalig bij inschrijving € 10 (u ontvangt een NBB leden pas). Jeugdleden ontvangen bij inschrijving een racket, deze mogen ze houden als ze minimaal 6 kalendermaanden lid zijn van onze vereniging. Let op bij nieuwe leden is het eerste kwartaal geen € 54 (volwassenen) en € 36 (jeugdleden) maar € 64 voor volwassenen en € 46 voor jeugdleden i.v.m de eenmalige kosten van de NBB.

Competitie spelers betalen een extra bijdrage van € 50 per competitie seizoen, voor recreanten-competitie wordt een bijdrage van € 10 extra in rekening gebracht per seizoen.

  De contributie wordt per kwartaal geïncasseerd via een automatische incasso.
  de contributie voor het seizoen 2019 wordt geïnd rond:
  1e kwartaal 2019 28-01-2019
  2e kwartaal 2019 01-04-2019
  3e kwartaal 2019 01-07-2019
  4e kwartaal 2019 01-10-2019

  Aan de eerste (proef maand) zijn geen kosten verbonden. je betaalde lidmaatschap gaat pas in zodra je besloten hebt definitief lid te worden van onze vereniging.

  Shuttles

  Leden kunnen vanaf nu ook shuttles via de vereniging aanschaffen voor € 10 per buis a 6 stuks. de kosten voor de shuttles worden via een sepa machtiging van je rekening afgeschreven.

  Wijzigingen/opzeggingen.

  Adreswijzigingen, opzeggingen en andere zaken die betrekking hebben op de leden administratie dienen per direct doorgegeven te worden aan het secretariaat van BC Wik80  penningmeester@bcwik80.nl  Bij opzegging wordt een opzegtermijn van 1 kalendermaand gehanteerd.

   

  Kaart
  E-mail
  Info