BADMINTONCLUB WIK80

"wIllen is kunnen "sinds 1980"

Lid worden.

Voor volwassenen en  kinderen (jongvolwassenen) die nog geen lid zijn van BC Wik80 maar dit wel overwegen bestaat er de mogelijkheid om (een maand lang 2x per week) op proef te komen badmintonnen. Dus je kan eerst ondervinden hoe leuk badminton bij onze vereniging is. Je kunt gewoon langskomen op de dinsdag of de  vrijdagavond, je kunt je dan het beste melden bij de zaalwacht, die kan je de nodige informatie geven. Je kunt alleen vier weken gratis mee spelen/trainen als je onderstaand formulier digitaal invult. een papieren versie is ook op de baan beschikbaar.
Als je uiteindelijk na 4 weken besluit om lid van de vereniging te worden, dan krijg je van ons een papieren invulformulier met een sepa (bank machtiging).

 

 

 Competitie spelen


Binnen onze vereniging hebben we momenteel seniorenteams in verschillende klasses voor de regio oost en ook een opstap klasse.  (zie competitie info)

In de maanden mei/juni inventariseert de technische commissie het aantal leden dat het volgende seizoen (september tot en met februari) competitie wil gaan spelen. In (mei/juni) moet de vereniging het aantal teams opgeven bij de Nederlandse Badminton Bond (NBB) die het volgende seizoen mee willen spelen. In juli/ augustus maakt de technische commissie bekend welke namen bij welk team horen. De seniorencompetitie wordt gespeeld op vrijdagavond van 20.00 uur tot ca. 22.30 uur in de Pathmoshal, Veilingstraat 20 te Enschede.
De jeugdcompetitie wordt gespeeld in overleg, hiervoor kunt u contact opnemen met de trainer.

Contributie en incasso. 

Op dit moment bedraagt de contributie € 16 per maand voor volwassenen en kinderen tot 18 jaar € 10 per maand (exclusief kosten NBB) kosten NBB zijn éénmalig bij inschrijving € 10 (u ontvangt een NBB leden pas). Jeugdleden ontvangen bij inschrijving een racket, deze mogen ze houden als ze minimaal 6 kalendermaanden lid zijn van onze vereniging. Let op bij nieuwe leden is het eerste kwartaal geen € 48 (volwassenen) en € 30 (jeugdleden) maar € 58 voor volwassenen en € 40 voor jeugdleden i.v.m de eenmalige kosten van de NBB.

Competitie spelers betalen een extra bijdrage van € 50 per competitie seizoen, voor recreanten-competitie wordt een bijdrage van € 10 extra in rekening gebracht per seizoen.

  De contributie wordt per kwartaal geïncasseerd via een automatische incasso.
  de contributie voor het seizoen 2018 wordt geïnd rond:
   

  1e kwartaal 2018 28-01-2018
  2e kwartaal 2018 01-04-2018
  3e kwartaal 2018 01-07-2018
  4e kwartaal 2018 01-10-2018


  Aan de eerste (proef maand) zijn geen kosten verbonden. je betaalde lidmaatschap gaat pas in zodra je besloten hebt definitief lid te worden van onze vereniging.

   

  Wijzigingen/opzeggingen.


  Adreswijzigingen, opzeggingen en andere zaken die betrekking hebben op de leden administratie dienen per direct doorgegeven te worden aan het secretariaat van BC Wik80  penningmeester@bcwik80.nl  Bij opzegging wordt een opzegtermijn van 1 kalendermaand maand gehanteerd.